El Deporte de Balears en Internet

El piloto Luis Salom ya tiene su calle en Palma

170601 luis-salom

El desaparecido piloto Luis Salom, quien falleció hace un año tras sufrir un accidente en los entrenamientos del Gran Premio de España en Montmeló, recibió un nuevo homenaje en Palma. El ayuntamiento de la ciudad oficializó el pasado 1 de junio una calle en su honor.

Palma ja compta amb un carrer en memòria del pilot de motociclisme palmesà Lluís Salom. El batle de Palma, José Hila, i altres membres del Consistori han acompanyat avui a la família del pilot a l’acte de descobriment de la placa que du el nom del carrer, en un acte molt emotiu. L’Ajuntament fa així un homenatge al pilot quan se compleix un any de la seva mort, el passat 3 de juny de 2006 al circuit de Montmeló.

El batle ha assegurat que “des de la ciutat de Palma volem fer un reconeixement a Lluís Salom i a tota la seva família dedicant-li un carrer, que és un gest important de la ciutat, que està totalment merescut. Durant la seva trajectòria, tot i que que no va ser molt llarga perque malhauradament va morir massa jove, va fer grans coses i ens va enorgullir a tots els palmesans, amb tots els seus trionfs, la esportivitat, la seva alegria i les ganes de viure” que sempre va mostrar.

El batle de Palma també ha tengut unes paraules de suport per a la família del pilot, “una família amb molta tradició a Palma; ara que fa un any de la seva molt era el moment per dir-li a la família que tota la ciutat està al seu costat”.  
El nou carrer Lluís Salom, que fins ara no tenia nom, està situat al barri de Nou Llevant, al costat de les pistes esportives del carrer Montevideo.

A l’acte de descobriment del carrer de Lluís Salom han assistit nombrossos familiars i amics entre ells, els pares i el padrí del pilot, a més de la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martin, i altres membres de la corporació municipal. També ha estat presents, entre d’altres, la Consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pere Mas.

Premsa Ajuntament de Palma

María Perelló se proclama campeona del mundo de Optimist

María Perelló se proclama campeona del mundo de Optimist

La balear María Perelló, del Club Náutico S’Arenal, se ha proclamado hoy en Tailandia nueva campeon...

El Palma ficha al alero mallorquín Joan Tomàs

El Palma ficha al alero mallorquín Joan Tomàs

El Iberostar Palma de LEB oro ha incorporado al mallorquín Joan Tomàs, que las dos últimas temporad...

María España ficha por el Ibaizabal de LF2

María España ficha por el Ibaizabal de LF2

La alero mallorquina María España continuará en la Liga Femenina 2 de baloncesto, aunque lo hará en...

Diego Quintela: "Estaba convencidísimo de jugar en el Palma"

Diego Quintela: "Estaba convencidísimo de jugar en el Palma"

Diego Quintela ya luce la camiseta del Palma Futsal para las dos próximas temporadas. El ala-pívot...

El delantero Álvaro Sánchez se une al Atlético Baleares

El delantero Álvaro Sánchez se une al Atlético Baleares

Álvaro Sánchez Gutiérrez es el séptimo fichaje del proyecto ATB 2017-18. Procede de la Unión Adarve...