El Deporte de Balears en Internet

Palma celebra el 40 aniversario de Son Moix

El Ajuntament de Palma celebró este pasado fin de semana el 40 aniversario del Palau Municipal d'Esports de Son Moix, con una serie de actos que se celebraron en la propia instalación.

Més de 1500 persones participen a la festa del 40è aniversari del Palau Municipal d’Esports Son Moix

El Palau Municipal d’Esports son Moix ha celebrat avui el seu 40è aniversari a la façana de la instal·lació. L’acte commemoratiu ha comptat amb la participació de més de 1500 persones que han gaudit d’un programa d’actes homenatge a aquesta instal·lació de referència a Palma. 

Aquest esdeveniment ha comptat amb les actuacions de Maria Bimbolles, de la Banda Son Rapinya i de Lorena Ares, amb la cançó “Puedes llegar”, tema oficial des jocs olímpics d’Atlanta 96. Els assistents han degustat una ensaïmada per a més de 600 persones, han gaudit de les acrobàcies del Circ Stromboli i s’ha projectat un espectacle de mapping audiovisual a la façana oest de Son Moix, que s’ha banyat de color amb la il·luminació especial que es mantindrà durant 8 nits.

 A l’acte institucional la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha realitzat un sentit homenatge a tres treballadors de l’IME que també compleixen 40 anys de feina a la instal·lació. A l’acte han intervingut també el president d’ASPACE, José Antonio Rodado i l’esportista cinc vegades olímpic, Joan Seguí.  

 El 40è aniversari del Palau Municipal d’Esports és un esdeveniment adscrit a la Setmana Europea de l’Esport, una iniciativa de la Comissió Europea que té com a principal objectiu promoure l’esport i l’activitat física.

 L’IME  ha organitzat  aquest  esdeveniment  amb  el  suport  i  el  patrocini  d’Obra Social LA CAIXA, grup MALLA, GISPERT, ESPORTS 85, Coca-Cola i Eulen; i la col·laboració de CADENA SER, Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Consell Regulador de l’Ensaïmada, Consell Superior d’Esports, IB3, RFEN  i RTVE.

Premsa Ajuntament de Palma

El Palma seguirá en LEB Oro tras encontrar nuevo patrocinio

El CB Bahía San Agustín continuará en la LEB Oro. Tras el adiós de Air Europa como patrocinador prin...

Lolo Urbano se une al nuevo proyecto del Palma Futsal

Lolo Urbano se une al nuevo proyecto del Palma Futsal

El proyecto del Palma Futsal para la próxima temporada incorpora un segundo refuerzo de lujo. Se tr...

El Mallorca ficha a Miguel Núñez, Fran Grima y Jony

El Mallorca ficha a Miguel Núñez, Fran Grima y Jony

El Mallorca ha anunciado sus primeros fichajes para la temporada 2017-18, en la que el club jugará...

Doble plata de Mavi García en el Nacional de ciclismo

Doble plata de Mavi García en el Nacional de ciclismo

La mallorquina Mavi García hizo doblete este pasado fin de semana en los Campeonatos de España de c...

Dani Pendín y Daniel Pastor, ayudantes de Moreno en el Mallorca

El nuevo entrenador del RCD Mallorca, Vicente Moreno, ya ha escogido al cuerpo técnico que le acomp...