El Deporte de Balears en Internet

Cort anuncia la tarjeta de acceso a sus pabellones

170628 ime

El Ayuntamiento de Palma ha puesto en marcha una tarjeta de acceso para los deportistas de los clubes que se entrenan o disputan partidos en los grandes pabellones. A principios de año hubo muchas protestas porque se obligaba a los deportistas a abonarse al IME. Ahora no será necesario y únicamente se tendrá que pagar por la tarjeta de acceso (12 euros al año).

L’IME crea una nova modalitat de targeta per a tots els esportistes i tècnics dels clubs de les grans instal·lacions

Palma, 28 de juny de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha presentat avui a Cort la nova modalitat de targetes per als esportistes dels clubs i entitats que reserven espais a les grans instal·lacions municipals.

Aquest nou sistema d’accés dóna resposta a la demanda que varen traslladar els clubs per la modificació de l’article 20.6 de l’Ordenança Reguladora de Preu Públic i que establia que tots els esportistes i tècnics dels clubs, usuaris de les grans instal·lacions, havien d’esser titulars o beneficiaris d’un abonament. Aquest article  es va prorrogar fins al mes de setembre.

Moll va anunciar al mes de gener la implantació d’un sistema de targeta única sense haver d’assumir el cost d’un abonament, ja que la majoria d’esportistes només accedeixen dins l’horari d’entrenament. D’aquesta forma “es vincularà l’accés dels esportistes als horaris de reserves de club, gràcies a l’adaptació informàtica que han realitzat des de l’IMI”, ha explicat.

Aquesta nova quota s’elevarà al proper ple municipal de juliol per a la seva aprovació, i serà universal per a tots els esportistes de clubs amb reserva d’espai a les grans instal·lacions a partir de setembre, si no hi ha al·legacions. En aquest sentit, Moll ha destacat que “seguim criteris d’equitat per a donar resposta a tots els clubs que utilitzen les grans instal·lacions amb una targeta de cost simbòlic. Romprem amb una situació d’injustícia de clubs que es veien agreujats a l’anterior legislatura” i ha recordat que “els clubs de natació tenien aquesta normativa des de 1993 i els clubs de salts, sincronitzada, waterpolo, gimnàstica esportiva, judo i taekwondo des de l’any 2014, a partir d’ara, ja no es donarà aquesta situació injusta”.

Per tal de respondre a les necessitats dels esportistes i dels clubs la nova targeta tindrà diferents modalitats temporals, equivalents a les modalitats d’abonaments actuals, i aniran associades als horaris d’entrenament. La targeta mensual per a empadronats a Palma tindrà un cost de 3€, 6€ la trimestral, 8€ la semestral i 12€ la quota corresponent al període anual. En el cas dels esportistes no empadronats, les quotes seran de 4€, 8€, 11€ i 16€ respectivament.

Premsa Ajuntament de Palma

 

María Perelló se proclama campeona del mundo de Optimist

María Perelló se proclama campeona del mundo de Optimist

La balear María Perelló, del Club Náutico S’Arenal, se ha proclamado hoy en Tailandia nueva campeon...

El Palma ficha al alero mallorquín Joan Tomàs

El Palma ficha al alero mallorquín Joan Tomàs

El Iberostar Palma de LEB oro ha incorporado al mallorquín Joan Tomàs, que las dos últimas temporad...

María España ficha por el Ibaizabal de LF2

María España ficha por el Ibaizabal de LF2

La alero mallorquina María España continuará en la Liga Femenina 2 de baloncesto, aunque lo hará en...

Diego Quintela: "Estaba convencidísimo de jugar en el Palma"

Diego Quintela: "Estaba convencidísimo de jugar en el Palma"

Diego Quintela ya luce la camiseta del Palma Futsal para las dos próximas temporadas. El ala-pívot...

El delantero Álvaro Sánchez se une al Atlético Baleares

El delantero Álvaro Sánchez se une al Atlético Baleares

Álvaro Sánchez Gutiérrez es el séptimo fichaje del proyecto ATB 2017-18. Procede de la Unión Adarve...